Meren takana odottaa Tallinna ja hotelliloma.

En malta olla kertomatta muutamista hotelleista Tallinnassa. Suosittelen ottamaan sinne pidennetyn viikonlopun tai vaikkapa yhden yön reissun – ja nauttimaan hiukan ylellisyydestä. Puhtaat lakanat, valmiiksi katettu aamiainen ja rauhallinen atmosfääri. Ainakin itselleni lyhytkin hotelliloma toimii pienenä irtiottona arjesta.

Tallinna, jos mikä, tarjoaa oivan mahdollisuuden tähän. Ja helpon. Tässä muutamia hotelleja kokeiltavaksi.

Savoy Boutique Tallinn.

Täydellinen hotelli romantikoille. Luksusta ja hienostunutta tunnelmaa ripauksella rosoisuutta. Hotellissa on ihana, tunnelmallinen kahvilaravintola takkatulineen. Ja muuri. Vanha kaupunki siis aivan vieressä. Olen joskus käynyt ihan vain espresso-kupillisellakin nauttimassa

Hotel Palace.

Tänne! Mahtavalla paikalla Tallinnan Vapaudenaukion vieressä. Aukio avautuu huoneiden ikkunoista. Elegantti hotelli. Ja mikä saunaosasto! Ja hyvä ravintola. Recommend.

Viru & Estoria.

Solo Sokos Hotel Viru. Niin legendaarinen. Mutta oikeasti käymisen ja yöpymisen arvoinen. Virussa on taikaa ja tunnelmaa. Huoneet on uusittu viihtyisiksi. Lasten kanssa varsinkin helppo ja siisti. Vieressä on Solo Sokos Hotel Estoria, jota myös suosittelen lämpimästi. Hieman ylellisempi. Estorian sängyt ovat ihan parhaat! Ja aamiainen oikein hyvä.


Ja yksi ravintolavinkki myös tähän:

Korsten Armastus & Hea Toit.

“Lovely service and good food”. Punaisen piipun juurella, suunnistat sinne. Tallinnan sataman lähellä. Ihana, italialainen ravintola. Sinne mahtuu isompikin seurue. Olen testannut muutaman kerran – ja vienyt ystäviä. Kaikki ovat aina tykänneet. Helppoa, maukasta. Ja mikä hauskaa: ravintolassa on avokeittiö. Näet, kun keittiömestarit taikovat ruoka-annoksia, tuli ja tuoksut leiskuvat. Upea näky.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s