Ihana, ihana Tallinna!

 

Tiedät sen tunteen, kun sisälläsi läikähtää. Tallinna tekee sen minussa. Uudestaan ja uudestaan. Olin jälleen päiväreissulla siellä. Okei, työn puolesta, mutta kuitenkin. Kerron muutaman vinkin kesäksi, ja miksei syksyksikin, jos pieni cityloma  siellä kiinnostaa.

Baltijaama Turg. Uudistettu legendaarinen tori.

Todella käymisen arvoinen! Ihastut varmasti. Pääset kylpemään väreissä ja maistelemaan herkkuja. Torialue on katettu, eli toimii säällä kuin säällä. Pieniä kojuja ja putiikkeja. Jokaiselle asialle on omansa. On kukkakauppa, leipäkauppa, on konditoria, on nahkatuotteita myyvä koju tai juustokauppa. Löydät sisustustuotteita. Ihana inspiraation lähde.

vaaleanpunainen liikebaltijaama2baltijaama6baltijaama5

Drinkit Radisson Blu Skyn terassilla.

Tallinnan Radisson Blu Skyssa ollessa saattaa hetkeksi unohtaa, missä kaupungissa on. Näkymät voisivat olla suurkaupungistakin. Hotellin sijainti on erinomainen. Ihastuin hotellin terassiin, josta on hulppeat maisemat kaupungin yli ja merelle. Kylmä drinkki sopii kuvaan.

radissonradisson3

Fiilistele tai yövy Hotel von Stackelbergissä. Ihastut takuulla.

Todellinen unique hotel. Talo on rakennettu vuonna 1874. Aivan ihastuttava. Rakennus on tietysti remontoitu ja restauroitu kokonaan, viimeksi vuonna 2015. Tyylillä ja taidokkaasti on osattu säilyttää vanha glamourinen tunnelma. Tämä hotelli pääsi omalle top listalleni. Sitä paitsi, sijainti on loistava. Aivan vanhan kaupungin vieressä.

stack1stack2stack3stack4

Virkisti! Palaan – taas pian.

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s